Chat with us, powered by LiveChat

Abonnement op Veiligheid

Een Veilig Gevoel

Wij helpen ondernemers met het afdekken van de risico’s die bij het ondernemen horen. Een inventaris/goederen verzekeringen is daar een onderdeel van. Maar de beveiliging valt daar ook onder.

Hiervoor werken wij samen met Een Veilig Gevoel. Zij zijn de gecertificeerde beveiligingspartner van ondernemers en nemen de beveiliging van je bedrijf volledig uit handen. Dit doen zij met verschillende diensten, zoals camerabeveiliging, alarm, toegangscontrole, deurintercom, AED en mistgenerator.

Daarom je bedrijf beveiligen

  • Verzekeraars verwachten vaak dat je (preventie)maatregelen genomen hebt om je risico te beperken.
  • Veilige werkvloer voor personeel en klanten creëren.
  • Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Waarom kiezen Een Veilig Gevoel?

  • Zij ontzorgen je volledig op beveiligingsgebied
  • Een Veilig Gevoel is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en werkt alleen met de beste beveiligingssystemen die in de markt verkrijgbaar zijn.
  • Geen onvoorziene kosten door all-in abonnement.

Abonnement op veiligheid

Ondernemers gaan met Een Veilig Gevoel een Abonnement op Veiligheid aan. Dit kan al vanaf € 14,95 per maand. Je doet geen investering vooraf, maar betaalt een vast bedrag per maand dat inclusief alle service, monitoring, installatie en onderhoud is. Een Veilig Gevoel biedt betaalbare beveiliging voor alle bedrijven.

Meer informatie

Verzekeringen24 raadt je aan om vrijblijvend een afspraak te maken met een adviseur van Een Veilig Gevoel. Zij komen dan bij je langs.

Waarom camera en alarm?

Camera’s en een alarm in je bedrijf hebben een preventieve werking op ongenode gasten. De beveiligingsbordjes aan jouw pand worden door iedereen opgemerkt. Zodra zij in de gaten hebben dat je beveiliging van hoge kwaliteit is, lopen zij liever door. Op deze manier werkt een goede beveiliging niet alleen wanneer zij al binnen zijn, maar ook ter preventie.

Wat bieden zij?

Verschillende diensten, zoals camerabeveiliging, alarm, toegangscontrole, deurintercom, AED en mistgenerator.

Voor wie?

Veel ondernemers in de detailhandel en horeca maar ook in andere branches hebben in de afgelopen periode voor deze diensten gekozen. Zij zijn inmiddels optimaal beveiligd, tegen geringe kosten.

Wat kost het?

Dat verschilt per dienst. Een abonnement kan al vanaf € 14,95 per maand. Je doet geen investering vooraf, maar betaalt een vast bedrag per maand dat inclusief alle service, monitoring, installatie en onderhoud is. Bekijk de verschillende diensten en prijzen.

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.