Chat with us, powered by LiveChat

Vacature verzekeringen adviseur zakelijk

Door de groei van Verzekeringen24 zijn wij toe aan versterking! Ben jij een klantgerichte zorgvuldige (young) professional en lijkt het jou leuk om je kennis in de praktijk te brengen in een energieke werkomgeving? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te versterken!

Wie zijn wij?
Verzekeringen24 bestaat inmiddels 2 jaar en is hard aan het groeien. Wij helpen ondernemers (ZZP en MKB) op een nieuwe manier als insuretech bedrijf om de risico’s die bij het ondernemen horen goed af te dekken (middels bedrijfsverzekeringen).

Verzekeringen saai? Zeker niet! Het is leuk om veel verschillende ondernemers te helpen met juist dat waar ze zelf niet goed in zijn. En daar komt veel bij kijken, zoals een interactieve inventarisatie checklist, informatie verstrekking, voorwaarden en handige online tools voor de ondernemers.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van het adviseren van leads en cliënten over zakelijke schadeverzekeringen. Je ontplooit daarbij activiteiten die gericht zijn op verbetering van kwaliteit en je  bent nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en de groei van het bedrijf.

Taken:

  1. Signaleren en adviseren over verzekeringsmogelijkheden (zowel op product- als relatieniveau)
  2. Uitwerken van offertes, maken van overzichten tussen verschillende maatschappijen voor de klant.
  3. Onderhouden van contacten met verzekeraars m.b.t. de aanvragen, mutaties, schade, ed.
  4. Contact met relaties, beantwoorden van vragen via de mail of per telefoon
  5. Andere administratieve werkzaamheden

Werken bij Verzekeringen24 betekent deel uitmaken van een ambitieus en dynamisch team, waarbinnen je de kans krijgt je eigen carrière vorm te geven. Een collegiale werksfeer en een goed pakket arbeidsvoorwaarden horen daarbij.

Wat voor type zoeken wij?
Functie eisen: 
Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met Wft Schade. Wft Inkomen is een pre. Het liefst heb je al wat ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche en dan met name op het gebied van de schade verzekeringen. Je bent minimaal 24 uur in de week beschikbaar.

Jouw profiel;
Je bent ambitieus, sterk service gericht, snel, probleemoplossend, leergierige teamspeler, humoristisch en daarnaast beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden. Ook niet geheel onbelangrijk is dat je nog niet vastgeroest zit in de processen van een verzekeraar of je vorige werkgever, maar open staat voor een nieuwe klantgerichte manier van werken.

Samenvattend
Wij bieden een interessante en uitdagende functie waarbij je veel zal leren. Niet alleen over verzekeringen, maar ook over ondernemerschap. Je komt terecht in een innovatief, jong en ambitieuze organisatie waarbij je onderdeel bent van een leuk en enthousiast team. Heb je interesse in deze uitdagende functie, stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar michiel@verzekeringen24.com.