Chat with us, powered by LiveChat

Tarieven

In dit overzicht vind je de tarieven en kosten van Verzekeringen24.

Bij de schade- en personeelsverzekeringen zitten onze kosten (=provisie) in premie verwerkt en voor AOV en pensioen vragen wij apart advieskosten.

De premie voor een bedrijfsschadeverzekering wordt onder andere bepaald door:

  • De bedrijfsactiviteit
  • De omzet
  • De loonsom

Om er achter te komen hoeveel je precies betaalt per maand, raden wij je aan vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.

Hierbij alvast een prijsindicatie van de verschillende verzekeringen:

Wil je weten welke risico’s jij precies als ondernemer loopt en welke verzekering voor jou van toepassing is? Doe dan de risicoscan!

Als je een offerte van ons aanvraagt, dan zie je de totale premie vermeld staan. Deze premie en eventueel eenmalige poliskosten zijn inclusief onze kosten vermeld. In de premie is een klein percentage – dit wordt provisie genoemd – voor ons bestemd. Je betaalt ons dus niet apart voor het afsluiten van deze verzekeringen.

De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn afhankelijk van:

  • Eigen risico = hoeveel eigen spaargeld heb je?
  • Tot wanneer wil je het risico gedekt hebben; 60, 67 jaar?
  • Vorm dekking?
  • Welk bedrag verzeker je?

Je kan het dus zelf zo uitgebreid maken als je wilt. Hier kan je zelf een premie berekening maken: AOV doe het zelf.

Naast de premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering brengen wij de volgende kosten bij je in rekening als je voor ons kiest:

  • AOV zelf afsluiten (excution only): €200,- eenmalig & €5,- p/m
  • AOV Advies (zonder bemiddeling/aanvragen): €300,- eenmalig
  • AOV Advies & Aanvragen: €500,- eenmalig & €200 p/j

Zie ook: https://www.verzekeringen24.com/arbeidsongeschiktheid

Veel mensen in loondienst of als ondernemer hebben op verschillende pensioen (=inkomen voor later) opgebouwd, zoals AOW, via een werkgever, aflossen hypotheek van de woning, lijfrente/banksparen, etc.

Het is dan lastig om er achter te komen of dit voldoende is als je besluit te gaan stoppen met werken.

Voor een eenmalig bedrag van €135,- helpen wij je inzichtelijk te krijgen of je voldoende vermogen opgebouwd hebt voor later wanneer je stopt met werken en hoeveel je eventueel nog extra maandelijks moet bijsparen.

Zodra je personeel in dienst neemt, zijn er een veel bijkomende kosten. Momenteel zijn wij een compleet overzicht aan het maken van welke afwegingen een maatregelen je moet nemen als je personeel in (loon)dienst gaat nemen. In dit overzicht vind je een indicatie van de kosten van de verzekeringen en verzuimmanagement:

 

Verzuimmanagement

Je bent als werkgever verplicht je bij te laten staan door een arbodienst/bedrijfsarts en hebt een reintegratie inspanningsverplichting. Onze dochteronderneming Arbobenefits kan je hierbij helpen voor €32,50 per medewerker per jaar.