Chat with us, powered by LiveChat

Over ons

Wat doen wij?

Ondernemers zijn vaak al druk genoeg met ondernemen. Daarom helpt Verzekeringen24 je alvast wat verder met je zakelijke verzekeringen.

Wij zijn een onafhankelijke online adviseur en kijken welke verzekeraar de beste verzekering voor jou heeft!

Wie zijn wij?

Stuk voor stuk mensen die jou willen helpen bij het ondernemen!

Verzekeringen 24

Michiel Ypenburg

Oprichter / Business Development

Vult de dienstverlening in.

Robert van Duijn

Adviseur

Weet echt alles op het gebied van verzekeringen.

Miranda Vermeer

Adviseur

Maakt in no-time een offerte.

Sander Geytenbeek

Partner

Zorgt dat alles volgens de regels gaat.

Missie

Ondernemers helpen bij het afdekken van de risico's die bij het ondernemen horen. Je hebt tenslotte zelf wel wat beters te doen, namelijk je onderneming runnen. Je ziet verzekeringen als randzaken en niet als je core business. Wij juist wel. En helpen je hierbij door onafhankelijk advies te geven over hoe jij je risico's het best kan afdekken. De verzekering is puur het middel en niet ons doel.

Visie

Het advies krijgen over en afsluiten van verzekeringen zou toch eenvoudiger en sneller moeten kunnen. Waarbij jij met minimale inspanning een onafhankelijk advies krijgt en geholpen bent. Zodat je je weer kunt focussen op je onderneming.

Kernwaarden

Eerlijk, efficiënt, online en tegen een transparant tarief helpen bij het afdekken van de risico's die bij het ondernemen horen.

Verzekeraars die wij onder andere meenemen in onze vergelijking

Hoe worden wij betaald?

Als je een offerte van ons aanvraagt, dan zie je de totale premie vermeld staan. Deze premie en eventueel eenmalige poliskosten zijn inclusief onze kosten vermeld. In de premie is een klein percentage – dit wordt provisie genoemd – voor ons bestemd. Je hebt daarmee altijd toegang tot onze specialisten en begeleiding.

Execution only

Het afsluiten van een verzekering kan je bij ons ook zelf online doen. Dit heet ‘Execution Only’ en dat is voor personen die zonder advies weten welke keuze zij maken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor je keuze.

Wat vinden anderen?

Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Op verschillende manier kan je contact met ons opnemen.