Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfsaansprakelijkheid gedekt

Speciaal voor de zelfstandig werkende koks en chef-koks van La Cuisine en Route helpt Verzekeringen24 met het afdekken van de risico’s die bij het ondernemen horen.

Want waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Vaak is dat niet zo erg, maar er zijn ook gevallen die financiële gevolgen hebben. Bijvoorbeeld wanneer iemand gewond raakt of dat je iets kapot maakt. Ben jij als (chef) kok aansprakelijk voor die schade, dan moet je die vergoeden.

Zo ver hoeft het natuurlijk niet te gaan, want je kunt eenvoudig via ons een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (avb) afsluiten.

Bereken hieronder eenvoudig de premie (vul bij beroep ‘Cateraar’ in) of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer AVB?

Precies op de momenten dat je het niet verwacht, kan je aansprakelijk worden gesteld voor een schade. Ongeacht of dit jouw schuld is of niet. Je particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt dan geen uitkomst. Veel ondernemers hebben daarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Die biedt dekking in veel verschillende situaties.

AVB verplicht?

Veroorzaak je als ondernemer schade tijdens het werk? Dan is dit niet gedekt met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Je hebt dan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering nodig. Deze verzekering is niet verplicht, wel verstandig! Hoewel de kans op schadeclaims meestal klein is, kan de impact op je bedrijf heel groot zijn. Een fout van jou kan zomaar duizenden euro’s kosten.

Hoe duur?

De premie is afhankelijk van de werkzaamheden. Dit komt met name door de risico’s. Je kan de hoogte van de kosten eenvoudig zelf inschatten hierboven.

Voor wie?

De aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven is geschikt voor elke ondernemer (zzp’er of mkb’er). Ongeacht de jaaromzet of aantal medewerkers. Voor iedere rechtsvorm (eenmanszaak, BV, NV, VOF, stichting en/of vereniging en maatschap). En voor verschillende branches, zoals, zakelijke dienstverlening, ICT, bouw, industrie, horeca, zorg, en transport.

Daarom wordt de AVB door de meeste ondernemers afgesloten. 58% van de ondernemers beschikt over een AVB volgens onderzoek van ZZP Barometer.

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.