Chat with us, powered by LiveChat

Welkom bij Verzekeringen24

Nieuwe partner van Knab voor de verzekeringen.

✔ Onafhankelijke adviseur tot je beschikking.

✔ Goed verzekerd, tegen een scherpe premie.

Even voorstellen: Wie is Verzekeringen24?

Wij zijn een onafhankelijke online adviseur en helpen jou met het afdekken van de risico’s die bij het ondernemen horen.

Elke ondernemer weet dat dit belangrijk is, maar niet iedere ondernemer weet welke risico’s hij of zij loopt en welke bedrijfsverzekeringen er belangrijk zijn voor de onderneming. Wij helpen je hier bij!

Afsluiten via Verzekeringen24

✔ Onafhankelijke adviseurs beoordeeld met een 8,4.

Verzekeringen afgestemd op jouw onderneming.

✔ Persoonlijk contact met een onafhankelijke adviseur.

Overgang van Knab naar Verzekeringen24, wat verandert er voor je?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, heel weinig. Je mag van ons dezelfde (goede) service verwachten als bij Knab, met een adviseur die voor je klaar staat. Onderstaande antwoorden op de veelgestelde vragen helpt je misschien ook nog iets verder op weg. Anders kan je altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen overgang naar Verzekeringen24

Verandert er iets aan mijn polis?

Nee, zowel de dekking als de prijs blijft ongewijzigd.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Dat kan via:
Telefoon: 035-5488069
Chat: klik rechts onderaan de pagina op het icoontje
E-mail: info@verzekeringen24.com
WhatsApp: Klik hier

Bij wie moet ik nu terecht voor vragen over mijn verzekeringen?

Bij ons, verzekeringen24 🙂

Bij wie moet ik nu terecht voor schade?

Bij verzekeringen24, zie ook onze pagina over schade melden.

Hoeveel adviseurs hebben jullie in dienst?

7 onafhankelijke adviseurs staan voor je klaar.

Premie berekenen

Ook via ons kan je eenvoudig en vrijblijvend een premie berekening aanvragen middels onderstaand formulier. Aan de hand van deze gegevens ontvang je uiterlijk de volgende werkdag per e-mail een overzicht met passende bedrijfsverzekeringen.

1
2
3
Geef zo specifiek mogelijk aan wat je doet. 'Adviseur' of 'consultant' is te algemeen.

Risicoscan

Wij hebben er vertrouwen in dat je door Knab goed geadviseerd bent over de verzekeringen die voor jou van toepassing zijn.

Wij raden al onze klanten aan onze online risicoscan te doorlopen. Hiermee zie je binnen enkele minuten welke risico’s je als ondernemer loopt en hoe je die kan afdekken.

 • Zeer tevreden over de hulp bij het afsluiten van de bedrijfsverzekeringen voor ons bedrijf!

  Chauf’heren’
  • Menno Lambalk
  • Chauf'heren', oprichter
 • Verzekeringen24 heeft ons goed geadviseerd bij het vinden van de verzekeringen voor ons personeel. We konden tegelijkertijd onze huidige bedrijfsverzekeringen elders voordeliger onderbrengen.

  Fanbed
  • Tim Jenniskens
  • Fanbased, oprichter
See all
 • Zeer tevreden over de hulp bij het afsluiten van de bedrijfsverzekeringen voor ons bedrijf!

  Chauf’heren’
  • Menno Lambalk
  • Chauf'heren', oprichter
 • Verzekeringen24 heeft ons goed geadviseerd bij het vinden van de verzekeringen voor ons personeel. We konden tegelijkertijd onze huidige bedrijfsverzekeringen elders voordeliger onderbrengen.

  Fanbed
  • Tim Jenniskens
  • Fanbased, oprichter
Close

Eigen bedrijf gestart?

Heb je al gedacht aan welke bedrijfsverzekeringen horen bij het starten van je eigen bedrijf?

Een eigen bedrijf starten, je hebt er zin in. En bent er lekker druk mee. Dus bedrijfsrisico’s in beeld brengen, staat niet bovenaan je lijstje. Neem juist in het begin van je ondernemersavontuur tijd hiervoor. Zie het als een taak van je ondernemerschecklist om te weten welke bedrijfsverzekeringen je voor jouw bedrijf echt nodig hebt. Want je kunt risico’s verzekeren, of maatregelen nemen om risico’s te beperken. Hoe dan ook, het belangrijkst is dat je ze goed in kaart hebt en dat je erover nagedacht hebt. Start daarom de risicoscan!

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw bedrijf en van de daarbij meest voorkomende bedrijfsrisico’s..

Maar ook of je al personeel hebt en wat je voor jezelf wilt regelen. Er is een aantal verzekeringen die je sowieso in gedachten moet nemen bij het starten van jouw bedrijf.

Onderstaande overzicht toont de mogelijkheden.

Onderstaand overzicht toont de verzekeringen die andere ondernemers het meest kiezen als zij een eigen bedrijf starten. In elk geval is een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering eigenlijk onmisbaar. Als je een ongeluk veroorzaakt tijdens je werk, dan keert de particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet uit. En afhankelijk van het soort bedrijf en het beroep dat je hebt, zijn andere bedrijfsverzekeringen zeker aan te raden.

Onmisbaar

X
X (soms verplicht)

Volledig

X
X
X
X
X
X

En later?

Naast alle bedrijfsverzekeringen die je nu hebt bekeken, betekent een eigen bedrijf starten ook dat je geen pensioen meer opbouwt bij een werkgever. Pensioen opbouwen doe je vanaf nu zelf, anders gebeurt het niet. En overlijd je, dan wil je dat jouw partner of gezin gewoon in het huis kan blijven wonen.

Pensioen (inkomen voor later)

Als je een eigen bedrijf start, dan bouw je geen pensioen meer op via je werkgever. Er zijn verschillende manieren om toch een inkomen voor later op te bouwen. Zoals een lijfrenteverzekering of (bank)sparen of -beleggen (box 1 of 3). Of aflossen op je hypotheek. Eigenlijk is niet 1 van deze opties de beste. Dat hangt af van jouw persoonlijk situatie en wensen. Waarschijnlijk levert een combinatie van deze producten het beste resultaat voor je op. Wij kunnen je hierbij helpen!

Risico van overlijden

Overlijd je, dan wil je dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken. Met een overlijdensrisico­verzekering kunnen ze in hetzelfde huis blijven wonen, en de kinderen kunnen later gewoon studeren. Ook als startende ondernemer laat je jouw familie dan goed achter.

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij helpen je bij het in kaart brengen van de risico's van je onderneming en zorgen voor een passende verzekering voor dit risico.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.