Elke ondernemer weet dat dit belangrijk is, maar niet iedere ondernemer weet welke bedrijfsverzekeringen er belangrijk zijn voor de onderneming. Wij helpen je hier bij!
Vind de passende bedrijfsverzekering
✔ Snel je risico’s inzichtelijk met de risicoscan.
✔ Je hoeft zelf niets meer uit te zoeken.
✔ Zie welke bedrijfsverzekering je echt nodig hebt.
Afsluiten via Verzekeringen24
✔ Vergelijking van minimaal 5 verzekeraars.
✔ Onafhankelijk en persoonlijk advies beoordeeld met een 8.3.
✔ Goed verzekerd, tegen een scherpe premie.
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Vergoedt schade aan spullen van anderen of als anderen letsel oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is de basis verzekering voor elke ondernemer.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor de financiële schade door een verkeerd advies en/of gemaakte fouten tijdens werkzaamheden.
Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt de voormalige, huidige en toekomstige bestuurders en commissarissen van besloten en naamloze vennootschappen (BV en BV) bescherming tegen aanspraken op hun privé vermogen.
Rechtsbijstandverzekering
Als ondernemer loop je het risico verwikkeld te raken in een conflict met een klant, leverancier of werknemer. Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische bijstand, ook bij dreigende conflicten. Daarmee voorkom je dat dit in de papieren loopt.
Bedrijfsmiddelen
Een inventarisverzekering is een verzekering die schade aan je bedrijfsinventaris verzekert. Bijvoorbeeld schade door brand, storm, water, of diefstal.
De inventaris bestaat niet alleen uit voorraden. Het zijn alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar je als ondernemer actief bent. Denk bijvoorbeeld ook aan grondstoffen of kasgeld. Ook deze spullen verzeker je met een inventarisverzekering.
Arbeidsongeschiktheid
Arbeidsongeschiktheid heeft als risico dat je onderneming failliet gaat of dat je inkomensverlies dusdanig hoog is dat je moet verhuizen.
Hier moet je als ondernemer op voorbereid zijn. De meest bekende is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Maar wij kunnen je ook helpen met alternatieven.
Personeelsverzekeringen
Personeel zorgt (waarschijnlijk) voor meer omzet, maar ook voor meer risico’s. Denk aan een werknemer die langdurig ziek wordt. Of een ongeval op het werk, waardoor je vervolgens kosten maakt als werkgever. Met personeelsverzekeringen dek je deze risico’s af.
Cyber risk
Een cyberverzekering verzekert onder andere tegen de gevolgen van hacking, zoals diefstal van gegevens of inbreuk op systemen, verlies van data en bedrijfsstilstand.
Bedrijfsauto
De (zakelijke) autoverzekering dekt onder andere schade die je aan anderen toebrengt. Het gaat hierbij om materiële en letselschade.
Overige bedrijfsverzekeringen
Voor elk risico is inmiddels bijna wel een verzekering te vinden waar wij je bij kunnen helpen. Hier vind je meer informatie over de overige bedrijfsverzekeringen. Eventueel kunnen wij je ook helpen met het afdekken van de risico’s door je algemene voorwaarden hierop aan te passen.
Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een premie vergelijking te ontvangen. Aan de hand van deze gegevens ontvang je uiterlijk de volgende werkdag per e-mail een overzicht met passende bedrijfsverzekeringen.
Hier lopen veel ondernemers tegenaan. Dit verschilt namelijk ook per beroep en branche.Onze online risicoscan toont je in enkele minuten precies welke risico’s je als ondernemer loopt EN welke bedrijfsverzekering je hiervoor nodig heb.
De premie voor een bedrijfsverzekering wordt onder andere bepaald door:
Om er achter te komen hoeveel je precies betaalt per maand, raden wij je aan om je gegevens hiernaast in te vullen.
Dit kan op 3 manieren:
Als je bedrijf nog niet ingeschreven is bij de KvK, kan er geen bedrijfsverzekering afgesloten worden.
Wij kunnen wel een premieberekening maken op basis van je beroep voor enkele verzekeringen, alleen kan je de verzekering vervolgens pas afsluiten op het moment dat je bent ingeschreven bij de KvK.
Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor schade aan spullen (=zaak) of personen (=letsel) waarin je als ondernemer aansprakelijk wordt gesteld.
De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bav) dekt de financiële schade die je als dienstverlener veroorzaakt als je een opdracht niet goed uitvoert, of als je verkeerd advies geeft.
Algemene voorwaarden zijn een goede manier om duidelijk vast te leggen waar je wel en niet aansprakelijk voor kunt worden gehouden.
Maar je kunt niet zomaar alles uitsluiten in de algemene voorwaarden.
Wettelijk gezien mag je in elk geval niet aangeven dat je niet aansprakelijk bent voor schade door opzet of ‘bewuste roekeloosheid’.
Is de opdrachtgever een consument, dan is de wet strenger. Je mag je eigen aansprakelijkheid dan helemaal niet beperken in de algemene voorwaarden. De consument wordt namelijk als zwakkere partij gezien die bescherming nodig heeft.
Zie ook: https://www.verzekeringen24.com/aansprakelijkheid-uitsluiten-algemene-voorwaarden/
Zeer tevreden over de hulp bij het afsluiten van de bedrijfsverzekeringen voor ons bedrijf!
Verzekeringen24 heeft ons goed geadviseerd bij het vinden van de verzekeringen voor ons personeel. We konden tegelijkertijd onze huidige bedrijfsverzekeringen elders voordeliger onderbrengen.
Zeer tevreden over de hulp bij het afsluiten van de bedrijfsverzekeringen voor ons bedrijf!
Verzekeringen24 heeft ons goed geadviseerd bij het vinden van de verzekeringen voor ons personeel. We konden tegelijkertijd onze huidige bedrijfsverzekeringen elders voordeliger onderbrengen.
Een eigen bedrijf starten, je hebt er zin in. En bent er lekker druk mee. Dus bedrijfsrisico’s in beeld brengen, staat niet bovenaan je lijstje. Neem juist in het begin van je ondernemersavontuur tijd hiervoor. Zie het als een taak van je ondernemerschecklist om te weten welke bedrijfsverzekeringen je voor jouw bedrijf echt nodig hebt. Want je kunt risico’s verzekeren, of maatregelen nemen om risico’s te beperken. Hoe dan ook, het belangrijkst is dat je ze goed in kaart hebt en dat je erover nagedacht hebt. Start daarom de risicoscan!
Maar ook of je al personeel hebt en wat je voor jezelf wilt regelen. Er is een aantal verzekeringen die je sowieso in gedachten moet nemen bij het starten van jouw bedrijf.
Onderstaande overzicht toont de mogelijkheden.
Als je een eigen bedrijf start, dan bouw je geen pensioen meer op via je werkgever. Er zijn verschillende manieren om toch een inkomen voor later op te bouwen. Zoals een lijfrenteverzekering of (bank)sparen of -beleggen (box 1 of 3). Of aflossen op je hypotheek. Eigenlijk is niet 1 van deze opties de beste. Dat hangt af van jouw persoonlijk situatie en wensen. Waarschijnlijk levert een combinatie van deze producten het beste resultaat voor je op. Wij kunnen je hierbij helpen!
Overlijd je, dan wil je dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken. Met een overlijdensrisicoverzekering kunnen ze in hetzelfde huis blijven wonen, en de kinderen kunnen later gewoon studeren. Ook als startende ondernemer laat je jouw familie dan goed achter.
Wij helpen je bij het in kaart brengen van de risico's van je onderneming en zorgen voor een passende verzekering voor dit risico.
Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.
Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.
Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.