Chat with us, powered by LiveChat

Bedankt, en nu?

Dank voor je aanvraag!

Zijn al je risico’s nu afgedekt?

Je hebt van ons een voorstel ontvangen of een (aantal) verzekering(en) afgesloten. Dit wil nog niet zeggen dat hiermee alle risico’s zijn afgedekt. Om je een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden, geven we je inzicht in de verzekeringen die voor iedere ondernemer van toepassing zijn.

Hiernaast staan vijf vragen geformuleerd, wat je helpt om inzichtelijk te krijgen welke specifieke verzekeringen voor je van toepassing zijn. Zo beoordeel je eenvoudig of een risico van toepassing is en je hier een verzekering voor wilt afsluiten. Twijfel je ergens over of ontvang je graag een voorstel? Neem dan contact met ons op!

Welke algemene verzekeringen voor jou van toepassing?

Of je nu ZZP’er bent of MKB’er. Je kunt te maken krijgen met aansprakelijkheidskwesties, cyber risk of rechtsbijstand. Welke verzekeringen van toepassing zijn, hangt af van je activiteiten. Dit zijn de meestvoorkomende algemene verzekeringen die afgesloten worden.

Huur of bezit je een pand?

Een storm, brand of inbraak kan grote gevolgen hebben voor je onderneming. Als je een bedrijfspand huurt of bezit, doe je er verstandig aan verzekeringen af te sluiten. Welke opties heb je? Naast de fysieke schade aan je pand, inventaris en goederen, kunnen ook bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Dit kan (tijdelijk) inkomstenverlies tot gevolg hebben. Daar kun je je ook tegen verzekeren.

Heb je personeel in dienst?

Heb je medewerkers in dienst of overweeg je dit? Dan verandert er het nodige. Zo heb je een loondoorbetalingsverplichting bij ziekte (incl. re-integratie inspanning), maar kan je medewerker ook een ongeval krijgen. We geven je een overzicht van de meest voorkomende verzekeringen waarmee je risico’s kan afdekken

Heb je eigen voertuigen en/of vervoer je goederen (of laat je dit doen)?

Dan is het in veel gevallen verplicht om een WA verzekering voor het vervoer af te sluiten. Daarnaast kan je aansprakelijk worden gesteld voor goederen die je laat vervoeren of zelf vervoert.

Ben je werkzaam in de bouw?

In dat geval kunnen de meest voorkomende risico's afgedekt worden in één verzekering, de Construction-All-Risk (CAR).

Personeel in dienst

Pensioen

Huur of eigen pand

Gebouw
Glas
Inventaris/goederen
Geld
Milieu
Computer
Bedrijfsschade
Reconstructie
Extra kosten

Vervoer

Vervoerdersaansprakelijkheid
Werkmateriaal
Transportgoederen
Garage

Bouw

Construction-all-risk (CAR)