Chat with us, powered by LiveChat

Arbeidsongeschiktheid

Tegenwoordig weet zo goed als elke ondernemer dat het verstandig is om iets te regelen bij arbeidsongeschiktheid. Zowel voor je onderneming als privé. Je wilt namelijk niet dat je onderneming failliet gaat of dat je inkomensverlies dusdanig hoog is dat je moet verhuizen.

Hier moet je als ondernemer op voorbereid zijn. Dat kan op verschillende manieren. De meest bekende is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Maar wij kunnen je ook helpen met alternatieven: Crowdsurance, AOV Collectief of vaste lasten dekking. Eigenlijk is dit niet met elkaar te vergelijken. Maar ook niet iedereen heeft het geld (ervoor over) om alle risico’s af te dekken. Een beperkte/tijdelijke dekking is dan wellicht ook geschikt.

Arbeidsongeschiktheid oplossingen

Crowdsurance

Een inkomen van minimaal €1.400 netto p/m voor max. 2 jaar. Hiervoor leg je minimaal €75 in op je EIGEN persoonlijke bankrekening.
Transparante kosten
Vast bedrag bij arbeidsongeschiktheid
Maximaal 2 jaar uitkering

Arbeidsongeschiktheids-verzekering

De meest uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid. Hiermee ben je goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid  Door middel van een adviesgesprek bekijken wij gezamenlijk welke AOV bij je past. 
Hulp bij afsluiten AOV
Onafhankelijk advies
Scherp tarief

Vaste lasten AOV

Hiermee verzeker je een uitkering op basis van je vaste lasten. Zoals woonlasten, premie van verzekeringen, studiekosten kinderen en alimentatie.
Dekt alleen de vaste lasten
Tot de eindleeftijd
Voordeliger dan AOV

Oriëntatie gesprek

Het kiezen van de beste oplossing bij arbeidsongeschiktheid is een lastige. Dat beseffen wij heel goed. Dit is mede afhankelijk van hoeveel geld je aan premie kan en wilt betalen. En hoeveel zekerheid je wenst.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Veelgestelde vragen

Waarom?

Als je arbeidsongeschikt bent, kun je minder of helemaal niet meer werken. Je hebt dan geen of minder inkomen. Dit kan je verzekeren.

Voor wie?

Als je ondernemer, zzp’er of DGA bent. Nog niets geregeld hebt bij arbeidsongeschiktheid en toch een inkomen wilt bij arbeidsongeschiktheid.

Wat kost het?

Dat verschilt echt compleet per product en dekking. Alle 4 de diensten geven een dekking bij arbeidsongeschiktheid, maar hoe(veel) precies, dan verschilt.

Welke risico's zitter er aan de verzekering variant?

Je loopt het risico dat je premie betaalt voor een voorziening die je uiteindelijk nooit nodig blijkt te hebben. Als je een AOV afsluit is het belangrijk dat je alle risico’s tegen elkaar afweegt en daarop je beslissing baseert.

Vaste lasten AOV

Het Verbond van Verzekeraars heeft een uitgebreid document opgesteld over de ‘Vasten lasten AOV’:

Bekijk document

Of bel met Robert

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.